Betreft: Overname PMtotZ klanten en website activiteiten

 

Geachte Relatie,

 

Graag brengen wij u op de hoogte rond de nieuwe ontwikkelingen ontrent uw hosting provider PMtotZ. Dit bedrijf is al geruime tijd uw partner op het gebied van hosting voor uw website. Echter kon PMtotZ deze dienst door een aantal omstandigheden zoals storingen niet meer doorzetten.

 

Daarom hebben wij van Aweb met ingang van 4 juni 2012 alle klanten van PMtotZ overgenomen en zijn wij verantwoordelijk voor uw website, email en overige hosting zaken. Aweb bied al meer dan 5 jaar hosting diensten via een stapiel platform aan. Om dit ook voor uw website en email te kunnen garanderen gaan we binnen enige tijd uw diensten verhuizen naar onze stabiele eigen cloud omgeving. Wij gaan er voor zorgen dat u van deze verhuizing zo min mogelijk zult merken en alleen de kwaliteit en snelheid verbeterd zal worden.

 

Door een goede inverstering en innovatie is er een ongekende betrouwbare infrastructuur ontstaan, Zo zijn de servers via redudantie dubbel uitgevoerd en worden er continu backups gemaakt naar een extra netwerk en die alles indien nodig kan overnemen om een zo hoog mogelijk uptime garantie te kunnen aanbieden.


Voor support kunt u onderstaand telefoonnummer gebruiken:

Tel: 0318-712462Thursday, June 7, 2012

« Terug

Facebook